-  
Nyheder 2009 klik Nyheder før 27. april 2010 klik Nyheder efter 27. april 2010 klik Nyheder 2011 klik Nyheder 2013 klik

Den 10. juli:
Mine smukke borzoier - 3 generationer – nyder friheden her. De går altid med mig frit rundt, når jeg arbejder på grunden, de værdsætter tilliden og er meget lydhøre, når de får lov til at komme med udenfor indhegningen. Her ses Atlas, Ivolgo og Dina.
-
-


  -
Den 8. maj: Besøg på Myndehøjen i dag af lille Bastian og hans mor Lotte og bedstemor Jannie (niece)!

-
Se flere billeder her:
Hej alle læsere!
Vi havde en dejlig forårstur til Tingskoven/Dansk Dyreværn i går, den 14. april 2012.
Mette niece og jeg var med på hundemarch med 4 borzoier, 2 galgoer og lille Spanske Hoja. Jeg har bestilt en CD rom med alle billeder – lidt fantastisk med 90 hunde - uden et eneste problem hundene i mellem. Jeg er så glad for at mine hvalpe klarer det så flot, at komme ud i verden og møde andre og så går de bare så pænt i snor, at det er en fornøjelse.
Hilsen Kirsten

Se/køb alle billeder her:
www.perfloeng.dk/gik-med-hunde

Rest in peace dear Mindal
Mindal (Aspid x Amagamma Molva)
 09.05.2001-19.04.2012
-
Min Dworjanin Ivolgo´s russiske far
 Jeg er stolt og taknemmelig at mine A hvalpe er efterkommere af denne værdige og venlige borzoi som det har været en ære og et privilegium at møde. Mindal har ført og værnet om sin flok med naturligt lederskab og har præget alle som forlod Dorjanin borzois på  den fineste og mest noble måde.
Mindal vil blive savnet af sin flok, Isabel og alle som har kendt denne smukke borzoi.
Kirsten


-
Den 5. april:
Der er meget koldt og blæsende her, så det sætter en stopper for mange ting.
 Jeg var i hundeskoven i Gammel Ry i går og mødtes med Rita og Finn m. beagle Magnus og Lene med schæfer Viggo. Dejligt med gode venner – både menneske og hunde venner. Magnus skal i pension hos mig i denne måned, så vi mødes nogle gange inden. Viggo skal også i pension her nogle dage.
 Jeg havde Hodja med og hendes nye lillebror dansk/svensk gårdhund Buster, borzoi Ivolgo og Alexia, podenco Jimmi og smukke galga Gaya. Mine hunde skiftes til at komme med i hundeskoven og jeg har normalt 5 – 6 stykker med af gangen.
Hodja er adopteret af min niece Mette Thygesen og skal bo sammen med Buster og Mettes anden lille hund, så hende behøver jeg ikke bekymre mig for fremover, de to små Mette hunde er i pension hos mig i denne uge, da Mette er i London i påsken.

---
---
---

Den 27. februar 2012
Jeg har været ovre i Galten Hunde skov med hundene - se de mange gode billeder here: Galten skov i februar


Den 7. februar 2012

ALEXANDRA MIN RUSSISKE PRINSESSE!
 Alexandra er virkelig en borzoi prinsesse, så værdig og venlig med et stort talent for samarbejde. Det er en fornøjelse at følges med hende til diverse events, hvor hun repræsenterer racen borzoi på fornemmeste vis. Hun taler med alle, er venlig og nysgerrig – uden at være en allemands hund. Alexandra er beskeden og glad og hun elsker sin flok og nyder at få besøg af andre hunde og menneskevenner, som sin Far Ivolgo, der løber gæster i møde med løftet hale og stor glæde.
En borzoi er den skønneste race i de rette hænder – vidunderlige som hvalpe – endda et helt kuld – vilde bavianer i teenage tiden og fuldstændig henrivende efter denne og som voksne. Jeg har 7, men de føles som en – hvor mange racer mon man kan sige det om? Mine dejlige borzoier er en daglig glæde.

-- -
(Fotos fra et koldt hundetræf på Fyn i februar 2012!)
 Hilsen Kirsten


Den 30. januar 2012
Igår var jeg i skoven med venner og hunde med borzois og galgos og alle fik varm suppe og hjemmebagte boller i det smukke vinterlandskab.
-
-
-
-
-


Den 8. januar 2012
MK mynder tur

Vi har haft en vidunderlig dag sammen med en masse mynder og myndemennesker på smukke, smukke Moesgaard i dag. Myndeklubben indbød og serverede champagne og Allans totalt lækre hjemmelavede kransekage – så hyggeligt – alle nød det og lur mig om Myndeklubben ikke har fået nogle nye medlemmer. Her er Mynder i Midt/Østjylland og deres venner stærkt repræsenteret - Petra med sine Azawakh drenge Kirabo og Khamisi, Kirsten med borzoi-søstrene af egen avl Alexia og Alexandra, Berit med galga Julie, Gitte med galga Gaya og Maria med rescue grey Kasper. Fotograf BO – azawakh far. Vi var nok 30 mennesker og 30 hunde – så hyggeligt. Bagefter tog azawakher og borzoier til stranden og fik en ordentlig fræser – de 4 er perlevenner og stråler, når de ser hinanden.
  Hilsen Kirsten
Tilbage til index siden