borzoi-living
Siden om kloakken, terrassen, pillefyr og taget!!!
Ny indlæg den 10. oktober 2011
(se også fortællinger fra Myndehøj!)
Så er der masser af løbegårds plads her på Myndehøj!

-
View fra køkkenet!
-
Huset fra løbegården!
Poda hegn kom og lavede en fantastisk hundegård på en smuk dag.
---
De 250 løbende meter var 50 meter længere end jeg havde troet, men prisen var den samme. De to flinke mænd havde sympati for projektet og er selv hundenørder, så de sidste 50 m var en foræring!
---
-
Ja, der er god plads. Der mangler stadig låger i hundegården, så hundene kan bare løbe ud, men de er helt vilde med den og drøner rundt og leger sammen med de to små pensionærer, som vi har lige nu.
---
TAK til PODA. .......
Vi har haft 30 svaler her i sommer og det har været spændende at følge dem. De er nu fløjet mod syd.
Gårdspladsen er nu også færdig med stabilgrus og ral, så jeg slipper for at 60 små fødder bærer flere kg sand ind hver dag.
---

---
Den 4. august 2011
Så er næste etape i gang her på Myndehøj!

Som du kan se har vi nu 3 solceller på taget mod syd og et nyt høj-effektivt pillefyr i fyrrummet sammen med en 300 l varmtvandsbeholder, som solcellerne leverer varmt vand til. Det er et stort arbejde at installere dette og 2 VVS´ere har nu arbejdet på det i 3 dage og de spilder ikke tiden, det er nok færdigt om et par dage og så kan vi begynde med at tjene investeringen hjem igen. Vi har ikke brugt penge på at smukkesere stedet, men på miljø venlige tiltag i forb. med varme, varmt vand og kloakering.
Karin og jeg var på genbrug i går med et læs møbler og småting fra loftet, som vi havde vasket af og gjort pænt, så Blå kors forhåbentlig kan tjene lidt på at sælge det og med hjem havde vi et hjemmelavet væg-drivhus i traileren, som skal renses og males, så bliver det fint på min kommende terrasse foran mit lille hus.

---
---
-

I kontrast, får du også lige nogle nye smukke fotos fra haven - klik her.

BORING, BORING, BORING - vi keder os! Vores mor siger, at det er farligt for os at komme udenfor, da der kører store gravemaskiner rundt og Erik laver terrasse.
---
-
Hvor længe skal vi vente, mor?
Her kan læseren se hvorfor:
---
Det er lidt snyd, for Alexia og Alexandra må godt være ude hos Villy, mens han graver hundegården op, mor siger, at de er så rolige og fornuftige og det siger Villy også!
---
-
---
Erik laver ny terrasse i vores sydvendte hundegård, men omsider er han færdig og så kan vi da i det mindste gå ud og solbade lidt på den.
---
Dina gør sig lidt til for mor, hvis det var op til hende puttede de konstant.
---
Denne terrasse er en lille ekstra terrasse fra køkkenet, der kommer en større rundt om hjørnet, som er en dejlig krog med aften/vest sol og sammenhæng med hestenes aften/nat fold. Der skal være et smukt ydre rum med væg-drivhus og grill plads.


Som man kan se i de følgende billeder, sker der meget her, men vi er nu færdige med det nye nedsivningsanlæg - vi har jo eget kloakeringssystem og er ikke tilsluttet det offentlige. Vi har fået lavet et meget miljøvenligt plantenedsivningsanlæg, så kloakvandet går gennem et filter af sten, sand og planterødder og det næste skridt er reetablering efter alt det graveri.
Alle kloakrør var kaput og er nu skiftede. Næste etape er nyt fyr og rørføring til det lille hus, (anneks, hvor hundene og jeg skal bo, når det er klar. Vi har hugget en rende gennem stalden til de nye rør og samtidig fået sorteret det meste af det som den tidligere ejer efterlod. Der er kørt mange ture til lossepladsen og genbrug, men der er også fine ting imellem, som jeg beholder.
---
---
---
  Her kan man se udgravningen til nedsivningsanlægget.
Her ser man nedsivningsanlægget nydelig plantet til med siv og iris.
---
-


Du får også lige nogle smukke fotos fra haven - klik her.

I næste uge kommer der nogen og laver en hundeløbegård på 250 m, her ses lærkestolperne, som ligger parat fra lærk, høstet her omkring.
-
Tilbage til forsiden (se også fortællinger fra Myndehøj!)