borzoi-living.dk
-
En beretning om Tordendrengen Snooty – en ex. væddeløbs greyhound,
som fandt sit "for ever" hjem i Silkeborg.
Læs Elisabeths beretning om hendes oplevelse med at få en mynde i huset:

 Jeg nyder hver eneste dag med Tordendrengen og jeg kan uden tvivle sige at han har ændret mit liv,
som ingen anden hund har.
Ingen kunne forklare mig på forhånd (eller måske, advare?) :) hvor specielle de virkelig er – de mynder, og jeg er bare faldet pladask for dem. ''En gang mynde, altid mynde'' kan jeg også skrive under på nu!

 Jeg syntes at SNOOTY har udviklet sig utroligt meget på så kort tid. I begyndelsen, virkede han til at være meget distræt og forvirret omkring  hvordan han nu passede ind i verden. Sød og venlig, men han lignede konstant en som tænkte: ''Har jeg glemt at slukke krøllejernet?!''  Så vi gik mange ture sammen, og jeg læste lidt om, hvordan man brugte gåture til at lære ham, at han skal bare tag det helt roligt, jeg er førerhunden, jeg skal nok passe på dig, og det har jeg set reflekteret herhjemme.
Han er bare kongen af sofaen!
Vi har sådan en sofa i diva-stil, så den er bare som bygget til en mynde, der er plads til at flade ud på!
 --
 Det tog ham cirka tre dage at vende sig til at tisse udenfor, og efter en uge var han 100% renlig.
Jeg har haft ham med til min forældres hus, min venners hus, alle mulige steder, (han er bare så stille og rolig og nem at have med), uden nogen problemer. Hvis han syntes alt det mennesker snak bliver for kedeligt, så ligger han sig bare ned og ser lidt knotten ud! Det er en af de bedste ting ved ham, synes jeg.
Jeg plejede altid at have så besværlige hunde, som man aldrig kunne tage med nogen steder hen uden de hoppede og skreg eller tissede og alt muligt. Men mynder er bare så stille og rolige.
Tænk nogen kunne ønske sig andet!
Og at man hver dag slår disse perfekte familiehunde ihjel, er mig en gåde?!
 -
Lige nu ligger Snooty, og varmer min ryg her på sofaen. Han har sin fleece jakke på, og et godt måltid i maven, uden en eneste bekymring i verden og det får han heller aldrig, da han bliver hos mig til han ikke kan mere.
Sådan en perfekte hund, troede jeg ikke fandtes.

Mange Myndehilsner,
Elisabeth, Tanja og Snooty

Skriv til Kirsten, hvis du har kommentarer til denne side:
bakthygesen@borzoi-living.dk
Tilbage til start.
Til næste side om den sociale borzoi...